Het team van JSKS Administratie & Fiscaal Advies helpt ondernemers en particulieren al ruim tien jaar met alle fiscale verplichtingen, maar ook met nuttig advies.

Ons team bestaat uit specialisten op het gebied van belastingwetgeving, salarisadministratie en administratieve dienstverlening. Bij elkaar maakt dat een allround team, geschikt voor alle werkzaamheden voor het MKB en voor particulieren.

Goed advies

We doen wat nodig is: boekhoudingen, jaarrekeningen, belastingaangiften… Maar de lol voor ons begint pas als wij met u mogen meedenken, optimaliseren, helpen groeien.

Voor ons wordt het leuk als de formaliteiten achter de rug zijn. Wij hebben er plezier in om u echt te leren kennen. Kennis van de cijfers én van u en uw bedrijf zorgen er immers voor dat we van meerwaarde kunnen zijn.

Goed advies brengt uw bedrijf vooruit en verstevigt uw financiële positie. Dat is goed voor u en voor ons. Wij zijn immers pas tevreden als u dat ook bent.

1.413

Klanten

965

Aangiftes voor bedrijven *

906

Aangiftes voor particulieren *

736

Verloningen *

Onze diensten

Even terug naar de formaliteiten; daar begint het immers vaak. Wij kunnen u van dienst zijn bij alle voorkomende belastingaangiftes, bij boekhoudingen, jaarrekeningen, financiële prognoses, bezwaar en beroep in belastingzaken en bij rechtsvormkeuze.

logo Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen

JSKS is gecertificeerd door de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB). Dat betekent onder meer dat wij onze kennis up-to-date moeten houden en dat de kwaliteit van ons werk wordt gecontroleerd.

Voor particulieren

Voor particuliere aangiftes inkomstenbelasting gelden standaard tarieven. Een aangifte kost 65 euro incl. btw (80 euro met partner). Deze tarieven gelden alleen indien wij uw aangifte bij ons op kantoor kunnen opstellen en we gebruik kunnen maken van de vooringevulde aangifte (VIA).

Kan dit niet, dan kunnen wij u natuurlijk ook van dienst zijn. Belt u in dat geval even voor de tarieven. Het aangiftetarief is exclusief eventuele aanvullende advisering of het schrijven van bezwaar- of verzoekschriften.

Voor ondernemers

Voor ondernemers hebben wij geen standaard tarieven, maar werken wij met een vrijblijvende intake om een offerte op maat te kunnen opstellen.

Wordt u enthousiast van ons verhaal? Mooi! Zoek dan even contact voor een vrijblijvende afspraak. Dan kunnen we samen kijken of het klikt.