JSKS Administratie & Fiscaal advies JSKS Administratie & Fiscaal advies
Particulieren

Particulieren

Het doen van belastingaangiftes of het aanvragen van toeslagen is niet voor iedereen even simpel en leuk. Wij kunnen u dat soort werkzaamheden eenvoudig uit handen nemen. Wij kunnen u onder andere van dienst zijn bij de aangifte inkomstenbelasting en schenk- en erfbelasting, het aanvragen of wijzigen van toeslagen, voorlopige teruggaven of voorlopige aanslagen en het schrijven van bezwaar- en verzoekschriften.

Tarieven
Voor de aangifte inkomstenbelasting hanteren wij vaste tarieven. De genoemde tarieven zijn inclusief btw en het indienen van de aangifte bij de Belastingdienst, maar exclusief eventuele aanvullende advisering of het schrijven van bezwaar- of verzoekschriften.

Doet u alleen, zonder fiscaal partner, aangifte? Dan kost uw aangifte 65 euro. Doet u gezamenlijk met een fiscaal partner aangifte? Dan betaalt u 80 euro. Deze tarieven gelden alleen indien wij uw aangifte bij ons op kantoor kunnen opstellen en we gebruik kunnen maken van de vooringevulde aangifte (VIA). Kan dit niet, dan kunnen wij u natuurlijk ook van dienst zijn. Belt u in dat geval even voor de tarieven.

Als u een afspraak wilt maken, kunt u uiteraard contact opnemen met ons secretariaat (0186-769041 of .(JavaScript must be enabled to view this email address)). Om de VIA te kunnen aanvragen, hebben wij naam, BSN en geboortedatum nodig van iedereen voor wie aangifte moet worden gedaan; houd die gegevens dus bij de hand als u belt.
JSKS Administratie & Fiscaal Advies B.V.  -   Aston Martinlaan 4  -  3261 NB  Oud-Beijerland  -  telefoon: 0186-769041  -  e-mail: info@jsks.nl