JSKS Administratie & Fiscaal advies JSKS Administratie & Fiscaal advies
Team

Team

JSKS Administratie & Fiscaal Advies B.V. is in 2007 opgericht door vier vrienden en studiegenoten van de Erasmus Universiteit: drs. Jelke Jansen, drs. Ruud van der Kruk, drs. Ynze Sipkema en mr. drs. Jelle Stelpstra.

Jelke, Ynze en Jelle zijn fiscaal econoom. Jelle is daarnaast ook afgestudeerd in het privaatrecht. Ruud heeft zijn postmaster tot register-account afgerond. Tezamen vormen zij niet alleen een team met alle benodigde specialisaties om u van goed bedrijfseconomisch en fiscaal advies te voorzien, maar zij zijn ook ondernemers pur sang. Zij zien er een uitdaging in om uw onderneming vooruit te helpen en ze blijven ook zelf continu vernieuwen.

Naast hun reguliere werkzaamheden voor administratie- en fiscaal advieskantoor JSKS, hebben zij diverse websites voor fiscale online dienstverlening en zijn zij de eigenaren van JSKS Software-Ontwikkeling B.V.: de ontwikkelaar van de aangiftesoftware voor accountants en belastingadviseurs UNIT4 Fiscaal Gemak.

JSKS is mede-eigenaar van Vakmanvinden.nl: een website om gemakkelijk offertes op te vragen bij allerlei vakmannen.

In totaal werken er voor de diverse bedrijfsonderdelen van JSKS meer dan twintig mensen: stuk voor stuk met eigen specialisaties, maar in één hecht team.
JSKS Administratie & Fiscaal Advies B.V.  -   Aston Martinlaan 4  -  3261 NB  Oud-Beijerland  -  telefoon: 0186-769041  -  e-mail: info@jsks.nl