In 6 jaar tijd is Fiscaal Gemak de marktleider in fiscale aangiftesoftware geworden. Fiscaal Gemak is continue in ontwikkeling om de beste te zijn en te blijven. Sinds medio 2014 is Unit4 ook een reseller voor deze software van JSKS. Deze software is ook rechtstreeks via JSKS te verkrijgen.

3.008

Kantoren

30.000+

Professionals

1.7 mln+

Aangiftes per jaar

35%

Marktaandeel

Bespaar tijd

De applicatie wordt constant ontwikkeld met een focus op gebruiksgemak. Zo is een interaction designer bijvoorbeeld altijd betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten.

Dure training is niet nodig

Ons doel is om de applicatie zo te ontwikkelen, dat u direct snapt hoe het werkt. Zo hebben u en uw werknemers geen dure trainingen nodig.

Simpel en intuïtief

Door slimme rekenmodules, handige overzichtspagina's en constante controles tijdens het invullen van een aangifte, bespaart u kostbare tijd. Uitbreiding van uw abonnement? Een upgrade van een module is in een handomdraai geregeld.

Snel en eenvoudig

De gegevens uit de vooraf ingevulde aangifte krijgen een voorkwalificatie mee en kunt u met één druk op de knop in de aangifte importeren. Het doen van een aangifte inkomstenbelasting is in veel gevallen slechts nog het controleren of de aangifte volledig is.