Vastgoed

JSKS investeert in allerlei soorten vastgoed.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe investeringskansen in vastgoed. Wij zijn specifiek op zoek naar uitbreidingsmogelijkheden van onze portefeuille in woningen, maar ook in geschikte locaties voor logistiek zijn wij geïnteresseerd. Hebt u interessant vastgoed te koop? Duurzaam en met een mooi rendement? Wij zijn geïnteresseerd in projecten met een omvang tot ongeveer 3 miljoen euro.

JSKS vastgoed gebouw

Diverse vastgoedportefeuille

JSKS beschikt over een diverse vastgoedportefeuille. Van kantoorpanden, bedrijfsunits voor de maakindustrie of logistiek tot exclusieve recreatiewoningen. Wij hechten aan duurzaam vastgoed. Onze panden staan door het hele land en zijn soms ook zelf ontwikkeld.

JSKS vastgoed gebouw recreatie

Recreatiemarkt

Op dit moment is JSKS met name groot in exclusief recreatievastgoed. We beschikken over recreatiewoningen door het hele land, maar altijd op de beste plekken van Nederland en altijd in een niche: geschikt voor grote groepen, voorzien van alle luxe of volledig gericht op een thema.

Deze zorgvuldig opgebouwde portefeuille zorgt voor een bovengemiddeld rendement en grote waardevastheid.

JSKS vastgoed gebouw commercieel

Commercieel onroerend goed

Onze portefeuille heeft zich met name in de laatste tijd uitgebreid naar ander commercieel vastgoed, meer gericht op de logistiek en de maakindustrie.

Wij hebben zeker interesse om onze portefeuille op dit vlak verder uit te breiden. Datzelfde geldt voor woningen in al dan niet verhuurde staat.